Dom Nina

Licencirani dom za stara lica Dom NINA Zemun ima istorijat postojanja više od jedne decenije i nastao je kao posledica velikog iskustva u radu sa starim licima. Naše znanje proisteklo je iz kombinacije najšireg broja medicinskih usluga i pomoći koje se pružaju na najkvalitetniji i najstručniji mogući način u ambijentu doma za stara lica NINA.

Dom Nina dvoriste sa cvećem i travnjakom

Dom za stare osobe Nina ZEMUN je otvoren sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi.

Dom za stara lica i penzionere Nina Zemun,  nalazi se u Zemunu, Ulica Bačka 21C. Lokacija doma “NINA” omogućava potpuni mir i odmor za naše korisnike jer se nalazi u prelepom dvorištu koje je ograđeno zelenilom sa svih strana. Na taj način omogućava se svojevrsna oaza uživanja u domu. Veliku površinu našeg doma zauzimaju sadnice voća koje gajimo bez prskanja. Ovakvo okruženje pruža kompletan utisak pravog porodičnog doma.

Dom Nina je ustanova socijalne zaštite koja je namenski napravljena po najvišim standardima kako bi zadovoljila sve potrebe starih lica

Za mirniji i udobniji život starih lica naš dom je obezbedio stručno osoblje (medicinski tehničar,medicinske sestre i negovateljice) koje je na raspolaganju 24h da na ljubazan način izađe svim korisnicima u susret.

Dom za stare